Kroontjes versturen

De gepersonaliseerde Kroontjes waren al ontzettend origineel als giveaways, maar zijn nu ook in te zetten als direct mail! Met onze sealmachine kunnen de kroontjes per stuk worden verpakt. Het Kroontje wordt met stevig karton ingepakt, zodat het Kroontje beter beschermt is tijdens het versturen met de post. Door het doorzichtige folie, krijgt de ontvanger wel al een kijkje in het foliepakketje.

Wat betreft de adressering wordt er gebruik gemaakt van een adreslabel. Ook het adresseren en versturen kan door ons worden verzorgd. Geef uw werk uit handen en maak gebruik van de voordelige portokosten die wij bieden. Uw kroontjes worden meer dan een originele giveaway; door het sealen en versturen worden de Kroontjes een ludieke direct mailing die gegarandeerd opvalt!

Bent u benieuwd naar de kosten voor het sealen en eventueel versturen van de Kroontjes? Vraag dan via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. De prijzen van de Kroontjes vindt u in het menu onder "Prijzen kroontjes".

Kroontje versturen met de post

Banner

naar boven

Offerte aanvraag Kroontjes versturen

Door dit formulier in te vullen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor het sealen en eventueel versturen van de Kroontjes. De prijzen van de Kroontjes zelf zijn terug te vinden onder het tabblad "Prijzen Kroontjes". Wilt u de Kroontjes bestellen? Dan kunt u dit doen door onder het tabblad "Kroontje bestellen" de bestelling te plaatsen. U kunt voor meer informatie over het sealen en versturen, ook telefonisch contact met ons op nemen via 030 2611076.
naar boven